top of page
  • Dorothy Maes

Seppe Meeus – Chambre Séparée – het avontuur gaat verder


Herinneren jullie je Seppe Meeus nog?

Hij is een stagiair bij Master Talent die een jaarprogramma doorloopt.

Hij begon bij Veranda in Antwerpen en zette zijn stage verder bij Carcasse.

Jullie kunnen zijn vorige avonturen lezen in onze blogs.

De voorlaatste stop voor Seppe was Chambre Séparée, het nieuwe project van Kobe Desramaults in Gent. Dit concept is helemaal anders dan de vorige restaurants waar Seppe meedraaide in het team.

Dat feit maakt de stages bij Master Talent zo sterk. Na een intake gesprek met de stagiair wordt –in samenspraak met de stagiair- een voorstel geformuleerd. In het portfolio van Master Talent zitten zeer diverse en kwalitatief hoogstaande partners. Al deze partners zijn gedreven en staan open om jonge, enthousiaste mensen in hun team op te nemen en de juiste begeleiding te geven.

Seppe krijgt elke keer een andere opdracht mee: naast genieten met al zijn zintuigen, moest hij ook voor elke week de mis-en-place opschrijven.

We gaan natuurlijk niet alle geheimen prijsgeven maar als je de opdrachten doorneemt komt werkelijk het water in je mond… de combinaties en bereidingswijzen spreken tot de verbeelding!

Seppe heeft onder andere geleerd wat je met bijvangst uit de Noordzee kan creëren in de keuken, meer bepaald met zwemkrabben! Ook knolselder gegaard in zoutkorst stond op het menu.

Voor Seppe was deze leerervaring opnieuw positief. Ook chef Kobe was bijzonder gelukkig met Seppe in zijn team.

En na een welverdiende vakantie, start hij binnenkort zijn laatste avontuur bij Master Talent!

Wil je graag weten waar en hoe het de ervaring was…. Lees dan zeker onze volgende blog!

To be continued…..


165 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Master Talent is back!

We believe we can make the world better every day by building bridges and connecting young and established craftsmanship in culinary.

Interested in our newsletter?

bottom of page